puzzelfix ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 با سلام ماژولی برای پرستا 1.6 هست که بشه کد html ماژول پی لاین رو داخلش گذاشت برای نمایش لوگو پی لاین نیاز دارم برای پرداخت بیعانه از سمت مشتری ماژولای دیگر نمایش می دهد در بلوک سمت راست ولی بهم ریخته نشان می دهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 با سلام ماژولی برای پرستا 1.6 هست که بشه کد html ماژول پی لاین رو داخلش گذاشت برای نمایش لوگو پی لاین نیاز دارم برای پرداخت بیعانه از سمت مشتری ماژولای دیگر نمایش می دهد در بلوک سمت راست ولی بهم ریخته نشان می دهدمی شه بیشتر توضیح بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در شهریور 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 ماژول برای گذاشتن کد html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 فکر کنم دو سه مورد وجود داشت تو انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 ماژول برای گذاشتن کد html این ماژول HTMLBOX رو از انجمن خود پرستا دانلود کردم. دیگه کار کردنش رو خودت باید ببینی چطوریه. اینم لینکی که ازش دانلود کردم.https://www.prestashop.com/forums/topic/246765-free-html-block-module/jf5f799-htmlbox.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .