dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 سلام من از پرستا شاپ خیلی راضی هستمخوشبختانه به خوبی تونستم نصبش کنم www.melatshop.in متاسفانه برچسب محصول بیشتر از چند کلمه نمیتونم بدم مثلا خرید محصول ایکس دیگه نمیذاره تایپ کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 اگر اجازه نمیده شک نکنید یک موضوع علمی هست و روش مطالعه شده و بر اساس عملکرد موتورهای جستجوی و ربات ها و عنکبوتها این محدودیت رو قرار دادن. از نظر عقلی هم صحیح هست و برچسب باید برچسب باشه نه جمله! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 مثلا من میخام بزنم خرید کارتون شرک این برچسب نمیتونه باشه؟ چجوری باید بزنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 ما برچسب های طولانی تر از این هم میزنیم. بعید میدونم دیگه اینقدر کوتاه باشه.شما برچسب ها رو با چی از هم جدا میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 مثلا اینجور میزنم خرید کارتون شرک،فروش کارتون شرک میام تو برچسب ها اینجوری شده خرید کارتون شرک،فر نمیدونم چه مرگشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 در بخش مدیریت برچسب ها کوتاه میشه یا داخل فروشگاه اینطور نشون داده میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 با سلاممشکل برمی گرده که محدود بودن تعداد کاراکترهای این فیلد در دیتابیس و در کدهااین فیلد در حال حاضر اجازه تایپ بیشتر از ۲۵۵ کاراکتر را نمی ده برای برداشتن این محدودیت من خودم این کارها را کردمابتدا کوئری زیر را در mysql زدم تا نوع فیلد از varchar به text تغییر پیدا کنهALTER TABLE `DatabaseName`.`ps_product_lang` MODIFY COLUMN `meta_keywords` TEXT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci DEFAULT NULL; بعد هم توی فایل Product.php واقع در مسیر/classes/پروسیجر protected $fieldsSizeLang را تغییر دادم و مقدار 'meta_keywords' => 255, را به'meta_keywords' =>'isString'تغییر دادم با انجام این کارها این محدودیت برداشته شد. موفق باشید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 وایی ممنون ولی این کار شما حرفه ای هست من نمیدونم چجوری انجام بدهم اگه گام به گام بگید خوب مشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 این کاریه که من کردم و جواب گرفتمممکنه نظر دوستان دیگه این نباشه گام اول: زدن اون دستور توی shell دیتابیستونهیعنی ابتدا دیتابیس را فراخوانی کنیدuse DatabaseName;بعد همALTER TABLE `DatabaseName`.`ps_product_lang` MODIFY COLUMN `meta_keywords` TEXT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci DEFAULT NULL; DatabaseName هم اسم دیتابیستونه مثلا ممکنه نام دیتابیس شما prestashop باشه یا هر چیز دیگه ای گام دوم: فایل Product.php واقع در مسیر/classes/را در یه ادیتور باز کنید و دنبال عبارت'meta_keywords' => 255بگردید و به جاش'meta_keywords' =>'isString'را قرار بدید، خط ۲۴۵ فایل هست گمونم نکته: یه بکآپ از دیتابیس »ترجیحا از جدول مذکور« و یه بکآپ از فایل مذکور بگیرید که اگه مشکلی پیش اومد ری استور کرده و به حالت قبل برگردونید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 والا نمیدونم مشکل شما از چیه ولی دیدم که برچسب هاتون رو با ویرگول (،) از هم جدا میکنید در صورتی که باید با کاما (,) جدا کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 خواهان خرید ماژول سئو پرستا شاپ هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 دوست عزیزم پرستا شاپ نیازی به ماژول سئو نداره خودش اونقدر از نظر سئو مهندسی هست که نیاز به هیچ برنامه ی اضافی نداره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 قبل از خرید هر ماژوولی مشاوره کنید. بعضی از ماژول ها اون چیزی که به نظر میان نیستن و بعضی از ماژول ها با فارسی سازگار نیست.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .