nasim ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 سلام خسته نباشید من پرستاشاپ خود را آپدیت کردم و بخش css و js و tpl مازول هارو تونستم override کنم ولی ماژولها دارای یک صفحه php هستن که من موفق نشدم آنها رو override کنم در نتیجه، در فروشگاه ماژول ها نمایش داده نمی شود وقتی صفحه php قبلی رو جایگزین صفحه php ماژول موردنظر میکنم درست میشه و نمایش می دهد. آیا راه حلی برای override کردن صفحات php ماژول ها هست یا خیر؟ برای مثال فایل های ماژول blocknewproduct :blocknewproduct.cssblocknewproduct.jsblocknewproduct.tplblocknewproduct.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 اورراید فقط برای کلاس ها و کنترلرهاستبرای این که فایل اصلیش رو تغییر بدین باید یک کپی از ماژول بگیرید و تغییر نام بدینش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در شهریور 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2015 http://nemops.com/override-prestashop-modules-core/#.VXLTRs-qpBe من از این لینک استفاده کردم و جواب گرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .