tejarat ghadir ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 با عرض سلام خدمت مدیران سایت: پرستا من ورژن 1.6 هست و از قالب پیش فرضاستفاده می کنم... مشکلاتی که در سایت با اون مواجه شدم رو عنوان کردم کهراهنماییم کنید مشکلاتم رو حل کنم.. 1- من قادر به دسترسی به css سایت و ویرایش ماژول ها نیستم... اینامکان دسترسی باید چه طور برای من به وجود بیاد.. 2- در ماژول منو افقی بخش شاخه های من نمایشداده نمی شه و من نمی تونم شاخه های موجود در سایت رو اضافه کنم... حتی این ماژولرو من حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل من حل نشد. 3- بخش نقشه ی سایت من تصاویری به صورت علامتسوال به نمایش در میاد و می خوام این تصاویر حذف بشه.... 4- در ماژول اسلایدر صفحه ی خانگی عرض اسلایدرعوض می شه ولی گزینه ای وجود نداره که بتونم ارتفاع اون رو تغییر بدم.. و این که می خوام این ماژول راست چین بشه و شاخهها در کنارش بیاد....این که می خوام ماژول شاخه ها در صفحه ی اصلی رو به سمت بالابکشونم و نمی شه... 5- کاربر بدون اینکه ثبتنام کنه وقتی به سبد خرید کلیک کنه بدون این که ثبت نام کرده باشه محصول در سبدخرید ثبت می شه من می خوام این امکان نباشهو ابتدا کاربر ثبت نام کنه و بعد بتونه به سبد خرید دسترسی پیدا کنه... 6- در صفحه ی محصول اگر بخوام عکس محصول به سمتچپ و بخش سبد خرید و قیمت به سمت راست صفحه بره باید چی کار کنم... اگر راه حلموقیعت هاست... عنوان عکس محصول که هوکش کنم به سمت چپ تصویر چی هست... اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون می شم.... با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 سوالاتتون خیلی پراکنده هست و شاید نشه یک جا به همش پاسخ داداما پاسخ 1 این هست که از طریق هاست دسترسی به سی اس اس ها دارین نه از طریق مدیریت5 هم براتون مهم هست می گم: به صورت پیش فرض این روش انتخاب شده، مشتری برای پرداخت مجبور به ثبت نام هست، ولی می تونین پرداخت مهمان رو هم فعال کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tejarat ghadir ارسال شده در شهریور 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 سوالاتتون خیلی پراکنده هست و شاید نشه یک جا به همش پاسخ داداما پاسخ 1 این هست که از طریق هاست دسترسی به سی اس اس ها دارین نه از طریق مدیریت5 هم براتون مهم هست می گم: به صورت پیش فرض این روش انتخاب شده، مشتری برای پرداخت مجبور به ثبت نام هست، ولی می تونین پرداخت مهمان رو هم فعال کنینخیلی ممنون که به سرعت پاسخ سوالم رو دادید... خواهشا پاسخ سوال های دیگر رو هم بدید چون چند هفته درگیر حل این مشکلات هستم و راه حلی پیدا نکردم و ظاهر سایتم اصلا اون چیزی نیست که میخوام ..... برای این که بخوام به هاست دسترسی پیدا کنم باید چی کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 مگه خودتون هاست رو تهیه نکردین و پرستا رو روش نصب نکردین؟جواب 6 هم ویرایش فایل های سی اس اس هست که اگر مهارت کافی ندارین خودتون دست نزنینسوال 4 رو بیشتر توضیح بدینجواب 2: وقتی شاخه رو ایجاد می کنین در منو افقی در ستون چپ نمایش داده می شه که باید با افزودن و ذخیره، نمایش داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tejarat ghadir ارسال شده در شهریور 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 مگه خودتون هاست رو تهیه نکردین و پرستا رو روش نصب نکردین؟جواب 6 هم ویرایش فایل های سی اس اس هست که اگر مهارت کافی ندارین خودتون دست نزنینسوال 4 رو بیشتر توضیح بدینجواب 2: وقتی شاخه رو ایجاد می کنین در منو افقی در ستون چپ نمایش داده می شه که باید با افزودن و ذخیره، نمایش داده بشهمتوجه شدم.... خیلی ممنون 4- میخوام ماژول اسلایدر صفحه ی خانگی ارتفاعش کم بشه ولی در پیکربندی این ماژول فقط می تونیم عرضش رو تغییر بدیم گزینه ای نداره که بتونم ارتفاعش رو تغییر بدم...من شاخه رو ایجاد کردم ولی تو پیکربندی منوی افقی اصلا شاخه های من نمایش داده نمی شه که بخوام به لیست منوی بالای صفحه ام اضافه کنم... قبلا نمایش داده می شد ولی الان حذف شده.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 دوست من شما برای اینکه سایتتون شبیه نسخه دیفالت پرستاشاپ بشه و منو شاخه ها رو هم در صفحه اصلی داشته باشین:ماژول اسلایدر تصاویر رو که دیدین، هر عکسی مد نطرتون هست با ارتفاع بیشتر هم بگذارین ست می شهبرای کنارش هم که عکس بخواین بگذارین از ماژول پیکربندی قالب باید تصاویر رو قرار بدینبرای نمایش شاخه هم از تنظیمات قالب ، صفحه ایندگس، تیک شاخه ها یا کتگوری رو بزنین، ( تاپیک آموزش کاملش توی همین انجمن قرار داده شده، باید مطالعه کنین و طبق آموزش پیش برید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tejarat ghadir ارسال شده در شهریور 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 تشکر می کنم که پاسخ سوالاتم رو هر چند که پراکنده و زیاد بود دادید...مشکل من عدم نمایش شاخه هام در منوی افقی هست..... و توی پیکربندی قالبم تیک خورده کتگوری هم لفت و هم رایت.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 نمایش شاخه ها در منو افقی رو با نمایش شاخه ها در صفحه اصلی که تیک کتگوری هست اشتباه نگیرین، دو تا موضوع هست نه یکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tejarat ghadir ارسال شده در شهریور 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 سعیم رو می کنم با راهنمایی هایی که کردین مشکلاتم رو حل کنم.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 برای مشکل عدم نمایش شاخه ها هم اجازه بدین دوستان نظر بدن مشکل از کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tejarat ghadir ارسال شده در شهریور 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 ممنون..... اگر کسی به همچنین مشکلی برخورد کرده راهنماییم کنه ممنون می شم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .