behnamzed ارسال شده در شهریور 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2015 با سلام به همه دوستان و زحمت کشانیه سوالی برام پیش اومده و منو چند روزی درگیر خودش کرده اینکه من اگه بخوام کلا سبد خرید رو از فروشگاه بردارم بجاش دکمه خرید پستی فروتل رو بزارم چیکار باید بکنم حتی میخوام اون تصویر اضافهبه سبد رو تغیر شکل بدم بزنم خرید پستی... تو رو خدا یه راهنمایی کنه دارم کلافه میشم.ماژول فروتل رو هم نصب کردم میخوام اون دکمه اضافه به سبد رو تغیر شکل بدم بزنم خرید پستی چیکار کنم؟؟؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 فقط میخواهید کلمه "اضافه به سبد خرید" بشه "خرید پستی" یا کلا میخواهید عین سایت های قدیمی کلا سبد خرید پرستا رو حذف کنید و با هر بار کلیک مشتری به سایت فروتل هدایت بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamzed ارسال شده در شهریور 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 میخوام کلمه اضافه به سبد رو کلا حذف کنم چون نمیخوام خرید نقدی داشته باشم بعد به جای اون یک سبد خرید پستی فروتل رو بزارم که مشتری بعد از کلیک کردن اون وارد قسمت خرید پستی فروتل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 راه ساده ش که خودتون بتونید انجام بدید اینه:میتونید فروشگاهتون رو در حالت کاتالوگ بذارید تا سبد خرید + کلیدهای افزودن به سبد و ... حذف بشن و فروشگاه حالت نمایشگاهی پیدا کنهسپس در توضیحات محصول یک کلید بذارید با لینک خرید کالای مورد نظر اما راه اصولیش اینه که براتون قالب و ماژول مناسب این کار طراحی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .