gharanjik ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 سلاممن می خوام چند قسمت از متن سایتم رو ویرایش کنم ولی نمی دونم چرا بعد ذخیره ، تو سایتم اعمال نمی کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید از بخش بومی سازی > ترجمه ها . بعد قسمت ترجمه های بخش کاربری بعد نام قالب رو انتخاب می کنم بعد مثلا برای اینکه تو قسمت هدر متن ورود رو به ورود و ثبت نام تغییر بدم میرم قسمت header عکسو ببینید http://s3.picofile.com/file/8192009134/100Capture.JPG متن رو تغییر دادم بعد ذخیره می کنم حالا نمی دونم چرا تو سایتم نشون داده نمیشه بعد اگه بخوام این قسمت ها رو تغییر بدم ، باید به کدوم قسمت ها برم؟(عنوان بلوک ها) بلوک شاخه هابلوک محصولات پرطرفداربلوک محصولات جدیدبلوک محصولات پرفروش اگه میشه نام قسمتی که باید برم برای هر بلوک رو بگید ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 یکبار از بخش "پارامترهای پیشرفته -> کارایی" روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟برای ترجمه اون بخش های ذکر شده هم ابتدا به:بومی سازی -> ترجمه ها -> ترجمه های ماژول + (انتخاب نام قالب)بروید. و اما اسم اون بخش ها به ترتیبblockcategoriesblockfeaturedblocknewproductsblockbestsellerهست واکنش ها : adminsystem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در شهریور 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 یکبار از بخش "پارامترهای پیشرفته -> کارایی" روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟برای ترجمه اون بخش های ذکر شده هم ابتدا به:بومی سازی -> ترجمه ها -> ترجمه های ماژول + (انتخاب نام قالب)بروید. و اما اسم اون بخش ها به ترتیبblockcategoriesblockfeaturedblocknewproductsblockbestsellerهست----------------------------------------------------------ممنون ادمین جانجایی که گفتی روی حافظه موقت کلیک کن ، تو مسیری که گفتی نبودش از قسمت پارمترهای پیشرفته و > کارایی دو تا عکس کامل گذاشتم تا ببنید (از سایت خودم )اگه منظورتون اون قسمتی که با فلش مشخص کردم هستش . اونو که چند بار گزینه ای بالایش و پایینی رو انتخاب و ذخیره کردم ولی هیچ جواب نداد.شاید هم من در بخش ترجمه ها بخش دیگه ای رو اشتباهی ترجمه کردم http://s6.picofile.com/file/8192102018/1.JPGعکس دوم :http://s6.picofile.com/file/8192102126/2.JPG در مورد جواب قسمت دومتونگفتید که برم مسیر بومی سازی >ترجمه ها > ترجمه های ماژول + انتخاب قالب من قبلا رفته بودم بخش ترجمه های بخش کاربری + انتخاب قالب و بعد رفتم قسمت header ، برای تغییر کلمه ورود به ورود و ثبت نام (تو تایپیک قبلی غکس فرستاده بودم )آیا کلا اشتباه رفته بودم مسیرو؟یکبار از بخش "پارامترهای پیشرفته -> کارایی" روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟برای ترجمه اون بخش های ذکر شده هم ابتدا به:بومی سازی -> ترجمه ها -> ترجمه های ماژول + (انتخاب نام قالب)بروید. و اما اسم اون بخش ها به ترتیبblockcategoriesblockfeaturedblocknewproductsblockbestsellerهست----------------------------------------------------------ممنون ادمین جانجایی که گفتی روی حافظه موقت کلیک کن ، تو مسیری که گفتی نبودش از قسمت پارمترهای پیشرفته و > کارایی دو تا عکس کامل گذاشتم تا ببنید (از سایت خودم )اگه منظورتون اون قسمتی که با فلش مشخص کردم هستش . اونو که چند بار گزینه ای بالایش و پایینی رو انتخاب و ذخیره کردم ولی هیچ جواب نداد.شاید هم من در بخش ترجمه ها بخش دیگه ای رو اشتباهی ترجمه کردم http://s6.picofile.com/file/8192102018/1.JPGعکس دوم :http://s6.picofile.com/file/8192102126/2.JPG در مورد جواب قسمت دومتونگفتید که برم مسیر بومی سازی >ترجمه ها > ترجمه های ماژول + انتخاب قالب من قبلا رفته بودم بخش ترجمه های بخش کاربری + انتخاب قالب و بعد رفتم قسمت header ، برای تغییر کلمه ورود به ورود و ثبت نام (تو تایپیک قبلی غکس فرستاده بودم )آیا کلا اشتباه رفته بودم مسیرو؟-----------------------------------------------------آقای مدیر ممنون همه رو درست کردم *** این سوالای بالایی رو بی خیال شین فقط یه درخواست چجوری در بخش بالایی سایت (صفحه اصلی )اون کلمه ورود رو به ورود و ثبت نام تغییر بدم ؟ چیزی به نام header من که پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 از همون بخش ترجمه ماژول ها -> ترجمه ماژول blockuserinfo نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 سلام، دوستان من کم آوردم متاسفانه بخش ترجمه من کار نمیکنه من متنی که میخوام را پیدا می کنم ترجمش را تغییر میدم ولی همون قبلی نمایش داده میشه کامپایل هم اجباری هست استفاده از حافظه نهان خیر هست کش هم پاک کردم راهکار چیه الان 2 روز هست گیر چند خط ترجمه هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 اگر در حال تغییر ترجمه ماژول هستید دقت کنید که ترجمه ماژول ها دو قسمت هستند. ترجمه ماژول (هسته) و ترجمه ماژول (قالب مورد نظر). اگر در حال ترجمه هسته ماژول هستید و عمل نمیکنه باید قالب مورد نظرتون رو انتخاب کنید و ترجمه ماژول رو برای قالب خودتون انجام بدید واکنش ها : پزشک سایت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 طبق دستور شما اقدام کردم، مشکل حل شد. تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .