yaser1 ارسال شده در شهریور 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 سلاممن تازه با پرستا آشنا شدمعجب دنیای جالبیه!الان به یک مشکل برخوردم.علیرغم اینکه تمام محصولاتم 300 تا موجودی داشت، یکباره همه موجودی ها صفر شده و قیمت محصولات رو هم در بخش کاربری 0 ریال نشون میدهسایر توضیحاتقیمت ها توی بخش محصولات قسمت مدیریت هنوز دیده میشه و وجود داردبصورت دستی هم که موجودی را اصلاح می کنم درست نمیشهیک محصول بود از اولش که نصب کردم موجودیش صفر بود. الان فقط همون یه دونه محصول قیمتش رو نشون میده (کماکان موجودیش صفره) و الباقی محصولات نه موجودی دارند نه قیمتلطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 سلاممن تازه با پرستا آشنا شدمعجب دنیای جالبیه!الان به یک مشکل برخوردم.علیرغم اینکه تمام محصولاتم 300 تا موجودی داشت، یکباره همه موجودی ها صفر شده و قیمت محصولات رو هم در بخش کاربری 0 ریال نشون میدهسایر توضیحاتقیمت ها توی بخش محصولات قسمت مدیریت هنوز دیده میشه و وجود داردبصورت دستی هم که موجودی را اصلاح می کنم درست نمیشهیک محصول بود از اولش که نصب کردم موجودیش صفر بود. الان فقط همون یه دونه محصول قیمتش رو نشون میده (کماکان موجودیش صفره) و الباقی محصولات نه موجودی دارند نه قیمتلطفا کمک کنیداحتمالا «مدیریت پیشرفته موجودی» رو فعال نکردید؟ تنظیمات > محصولها > بخش «موجودی محصولات» > فیلد «فعال کردن مدیریت موجودی پیشرفته» نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bertina ارسال شده در شهریور 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 احتمالا «مدیریت پیشرفته موجودی» رو فعال نکردید؟ تنظیمات > محصولها > بخش «موجودی محصولات» > فیلد «فعال کردن مدیریت موجودی پیشرفته»وقت بخیر.این مشکل برای من هم پیش اومده، و تو صفحه محصولات و کلا تو سایت، اصلا نمایش قیمت رو ندارم.در ضمن وقتی از صفحه محول اقدام به "افزودن به سبد خرید" رو میزنم اخطار زیر رو میده:1 خطا وجود داردشما در حال حاضر حداکثر تعداد موجود برای این محصول را انتخاب کردهاید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .