farhad_r3 ارسال شده در شهریور 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 با سلام زمانی که من سایتم رو گوگل میکنم در قسمت توضیحات مینویسه: فروشگاه قدرت گرفته از پرستاشاپ.چجوری میشه این نوشنه رو تغییر داد؟آیا افزونه قدرتمندی برای سئو هستش که بشه باهاش این کارهارو انجام داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SWAG ارسال شده در شهریور 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 سلام.در مورد سوال اولتون از " تنظیمات > SEO و URLها " صفحه index رو ویرایش کنید، و متن مورد نظرتون رو در بخش " توضیحات متا " وارد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در شهریور 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 ممنونم، من این متن رو تغییر دادم، اما هنوز توی سرچ گوگل همون متن سابق رو میزنه، چیکار باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 گوگل لحظه ای نیست باید کمی صبر کنید تا اطلاعاتتون رو آپدیت کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .