yaser1 ارسال شده در شهریور 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2015 سلاممن میخوام ماژول رو ویرایش کنماولا دو تا آیتم بیشتر اگه توش اضافه کنم، فقط همون دو تا رو نشون میده (کل عرض هوک رو به دو بخش مساوی تقسیم کرده و دو آیتم رو توی اونها نشون میده) دوما ارتفاعش خیلی زیاد و غیر قابل اصلاحه. من یک کلمه هم که توش درج می کنم ارتفاعی در حدود 5 سانتی متر بهش اختصاص میده که ظاهر صفحه رو میریزه به هم مثلا میخوام سایت http://kalarayan.com/ کار کنم در انتهای صفحه 4 تا آیتم گذاشته (تحویل اکسپرس / پشتیبانی آنلاین/ ضمانت اصل بودن کالا و گارانتی/ 7 روز ضمانت رسیدگی گارانتی) یا مثلا بین دو مطلب محصولات پر فروش و محصولات جدید، میخوام اون دو تا بلو ک رو ایجاد کنم اما نمیتونم. حتی نمیدونم اسم اون هوک چیه و از چه مازولی میشه برای این کار استفاده کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaser1 ارسال شده در شهریور 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 سلاملطفا اگه کسی میتونه کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamraaaan ارسال شده در فروردین 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2017 منم دقیقا همین مشکل رو دارم و براش تاپیک هم زدم ولی کسی جواب نداد. مشکلت حل نشده به منم بگی دوست عزیز؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .