sajad98 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 سلام.من 14 محصول در فروشگاه ثبت کردم اما 10 تا از اونا توی صفحه اول نمایش داده میشه.باید چیکار کنم؟(در بخش تنظیمات محصول تعداد محصولات صفحه اصلی رو 100 کردم ولی درست نشد.) واکنش ها : prestanode 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 شما برید تنظیمات ماژول محصولات پر طرفدار و عددش رو به دلخواه افزایش بدید واکنش ها : prestanode و mezon 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S-Mahdi ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 محصولات صفحه اصلی من بصورت پراکنده و نامنظم چیده شده ؛ ترتیب خسته کننده ای دارن ؛ چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟ممنون میشم از پاسخگوئیتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 محصولات برجسته یا همون پرطرفدار رو میتونید از برگه فهرست محصولات تنظیم کنید و محلشون رو بالا و پایین ببرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .