nasim ارسال شده در شهریور 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2015 سلام خسته نباشیدمن در قسمت تعریف حامل یک مشکلی دارم لطف می کنید راهنمایی کنید؟ ابتدا من چند محصول تعریف میکنم و سپس یک بسته تعریف میکنم که شامل محصولاتی که تعریف کردم می باشد و همه محصولاتم از انبار تامیین می شود.و یک حامل تعریف کردم که در آن محدوده قیمت و محدوده وزن را مشخص کردم و برای انبار و محصولاتم و همچنین بسته مورد نظر این حامل را انتخاب کردمولی وقتی بسته موردنظر را خریداری می کنم در بخش انتخاب حامل ، هیچ حاملی را برای انتخاب نمایش نمی دهد ولی وقتی محصول را بصورت تکی خریداری میکنم حامل نمایش داده نمی شود ؟آیا نمی توان برای بسته حامل مشخص کرد؟؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلام خسته نباشیدمن در قسمت تعریف حامل یک مشکلی دارم لطف می کنید راهنمایی کنید؟ ابتدا من چند محصول تعریف میکنم و سپس یک بسته تعریف میکنم که شامل محصولاتی که تعریف کردم می باشد و همه محصولاتم از انبار تامیین می شود.و یک حامل تعریف کردم که در آن محدوده قیمت و محدوده وزن را مشخص کردم و برای انبار و محصولاتم و همچنین بسته مورد نظر این حامل را انتخاب کردمولی وقتی بسته موردنظر را خریداری می کنم در بخش انتخاب حامل ، هیچ حاملی را برای انتخاب نمایش نمی دهد ولی وقتی محصول را بصورت تکی خریداری میکنم حامل نمایش داده نمی شود ؟آیا نمی توان برای بسته حامل مشخص کرد؟؟!!منم این مشکل رو دارم چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .