SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2012 این ماژول به شما این امکان رو میده که از فایل های tpl قالب خود محافظت کنید همچنین می تونید کلیک راست ، کپی و mouse selct رو غیر فعال کنید برای دریافت این ماژول به اینجا مراجعه کنید http://bazaar.presta-shop.ir/91-protect-tpl-file.html سازگار با 1.3 و 1.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2012 بسیار بسیار ماژول کاربردی و جالبیه. ممنون سهیل جان موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 من این ماژول رو تغییر دادم و اگر شما یک ماژول رو داخل قالبتان override کنید این ماژول از آن فایل های tpl نیز محافظت می کند در صورتی که ماژول اصلی چنین کاری را نمی کندprotect.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 سلام این ماژول میشه رو 1.6 استفاده کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 بله من استفاده کردم و جواب میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 تا جایی که میدونم نسخه ۱.۶ به صورت خودکار از فایل های tpl محافظت میکند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 جدای از محافظت tpl این ماژول میتونه از راست کلیک و کپی و سلکت جلوگیری کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .