siamak_ramp ارسال شده در شهریور 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2015 سلام به همه دوستانیک مشکلی که برام پیش آمده اینه که سرعت بخش کاربری عالیه اما موقع ورود به بخش ادمین با کندی شدید سرعت و باز نشدن پیج ها مواجه میشم زمانی هم که می خوام وارد بخش سفارشات بشم ارور : بد پرس و جو SQLMySQL server has gone awayظاهر میشه و صفحه لود نمیشه .. ممنون میشم راهنمایم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 من یه سرچ کردم و با این راه حل روبرو شدم: از قسمت ماژولها > بلوک ویژهها رو غیر فعال کنید و تست کنید. دلیلی که ارائه داده بودند:تعداد زیاد محصول و تعریف کردن تخفیفات متعدد. که نیاز به اصلاح کد داره. واکنش ها : saman_e_rsa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 من یه سرچ کردم و با این راه حل روبرو شدم: از قسمت ماژولها > بلوک ویژهها رو غیر فعال کنید و تست کنید. دلیلی که ارائه داده بودند:تعداد زیاد محصول و تعریف کردن تخفیفات متعدد. که نیاز به اصلاح کد داره. سلام من هم همین مشکل برام بوجود اومده لطفا برای برطرف کردن مشکل راهنمایی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 سلام. منم تازگیا این مشکل دارمواقعا خیلی وقت آدم می گیره و اعصاب آدم داغون می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .