yaser1 ارسال شده در شهریور 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2015 سلاممن هیچ تاپیکی در خصوص امکانات مدیریتی پرستاشاپ در باب تعیین سطح دسترسی ها پیدا نکردم. جستجو هم کردم لطفا اگه کسی میتنه راهنمایی کامل کنه و یا منبعی میشناسه معرفی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در شهریور 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2015 بخش مدیریت زیر شاخه دسترسی ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaser1 ارسال شده در شهریور 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 بله این مسیر رو خبر داشتم!لکن نمیدونم دقیقا هر شاخه چه دسترسی هایی میده به کاربران نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 دوست عزیز یاسرواقعا جالب بود برام که به خاطر پاسخی که به شما دادم به من امتیاز منفی دهید اونوقت میگین چرا کسی جواب سوال های مارو نمیدهشما گفتین واسه این امتیاز منفی میدین چون توضیحم کوتاه بود خوب عزیزم مختصر و وفید بود مسیر کارو بهتون گفتم وسلام نامه فدایت شوم که نمیخوام واست بنویسم کاربرانی مانند شما باعث دلسردی ادم میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 امتیاز منفی تون رو حذف کردم. امیدوارم کاربران سطح توقعشون رو اصلاح کنند کسی موظف به پاسخگویی به شما نیست و اگر پاسخی داده میشه لطف اون کاربر به شماست واکنش ها : masihadz 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaser1 ارسال شده در شهریور 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 سلامجناب puzzelfix عزیزمن هم امتیاز منفی اهدایی تان را دریافت نمودم. موفق و دلگرم باشید! از ادمین عزیز هم بخاطر توصیه شان ممنونمامیدوارم کاربران سطح توقعشون رو اصلاح کنند...... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .