milad33 ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 با سلاماساتید محترم من زیاد به محیط کار پروستاشاپ وارد نیستممیخاستم اسلایر بالا صفحه رو عوض کنم ولی هر چی گشتم تو تنظیمات گزینه اسلایدر پیدا نکردمممنون میشم کسی راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 ماژول اسلایدر رو پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 با سلاماساتید محترم من زیاد به محیط کار پروستاشاپ وارد نیستممیخاستم اسلایر بالا صفحه رو عوض کنم ولی هر چی گشتم تو تنظیمات گزینه اسلایدر پیدا نکردمممنون میشم کسی راهنمایی کنهمی توانید بنویسید home slider نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad33 ارسال شده در شهریور 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 با سپاس فراوانپیدا کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .