ehsan111 ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 سلام به دوستان من روی لوکال قسمت شاخه ها 5 شاخه درست کردم ولی زیر مجموعه دارن ولی فقط دوتا از اونا رو نشون میده و یک وبلاگ روی منو هست که نمیدونم چطوری حذف کنم لطفا راهنمایی کنید .مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2015 از قسمت زیر میتونی تنظیم کنی: ماژولها » ماژولها » منوی افقی بالا -> پیکربندی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 از منوی افقی اقدام به اضافه کردن گزینه ها بکنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 لطفا در صورت حل شدن مشکل تاپیک رو ویرایش کنید و پیشوند [حل شد] رو بهش اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bni24 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 از منوی افقی اقدام به اضافه کردن گزینه ها بکنید. من این منوی افقی که شما می گین رو پیدا نکردم. میشه دقیقا بگین کجاس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .