mansoor-13 ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 عرض سلام خدمت دوستان عزیزدرحال تحقیق روی سئو بودم که متوجه شدم تنها گزینه های موجود بنده در بخش SEO & URL در بخشی که در تصویر مشاهده می کنید می باشد.گزینه Friendly URL اصلا موجود نیست!چرا این اتفاق افتاده ؟ بابت همین قضیه بنده با URL های فارسی و بعضا انگلیسی مشکل پیدا کردم خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمایید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 همون گزینه اول URL محلی برابر هست با URL Friendly نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansoor-13 ارسال شده در شهریور 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 همون گزینه اول URL محلی برابر هست با URL Friendlyسلام مساله حل شدگزینه برگشت!افزونه مربوط به سئو نصب کرده بودم برای خودمم عجیب بود که این گزینه به این واسطه حذف شده بود. متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 لطفا تاپیک رو ویرایش کنید و پیشوند [حل شد] رو بهش اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansoor-13 ارسال شده در شهریور 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 لطفا تاپیک رو ویرایش کنید و پیشوند [حل شد] رو بهش اضافه کنید.چشم دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .