saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 راهنمای برای حذف گزینه BLOG نمیتونم این ماژول رو پیدا کنم و غیر فعال کنم ممنون میشم راهنمایی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 توی بخش ماژول ها چندتا ماژول blog هست که همگی یک شکل هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 سلام سرچ کردم نیست !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 سلام سرچ کردم نیست !!گزینه بلاگ رو از کجا میخوای حذف کنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 آیا شما مازول SmartBlog رو نصب کردین؟؟اگه این مازول رو نصب کردین تو قسمت مدیریت پرستا و بخش مازول ها این ماژول SmartBlog رو جستجو کنین و همه اونا رو تقریبا 12 ماول غیر فعال کنینیه کلمه Blogهم تو مازول منوی افقی بالا وجود داره که میتونین در پیکره بندی اون ماژول اونو حذف و یا غیر فعال کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 من فکر میکنم منظورت اون نوشته بلاگ تو شاخه هاست. که از ماژول "منو افقی" میتونی حذفش کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 من فکر میکنم منظورت اون نوشته بلاگ تو شاخه هاست. که از ماژول "منو افقی" میتونی حذفش کنی.بله درسته منوی افقی بود ممنون از دوستان و همکاران نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .