amir110 ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 با سلام چگونه مدت زمان فعال بودن در پنل مدیریت سایت را افزایش دهم.یعنی برای ورود دوباره در به پنل دوباره یوزر و پس را بعد از مدت طولانی تری بزنم.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 اولا یوزر و پسورد رو توی حافظه مرورگر ذخیره کنید تا مشکل نداشته باشید. در هنگام ورود به پنل مدیریت تیک گزینه "من را وارد شده نگاه دار" رو بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در شهریور 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 با عرض پوزش !!!!!!!!!!!!!!!.من این راهکار ها را بلد هستم.ولی من میخام مدت زمان خروج از پنل رو زیاد کنم . اون هم از طریق خود پنل مدیریت .مثل جوملا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 سلام.مدیریت >>تنظیمات کنترل آدرس Ip کوکی ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsaparsa ارسال شده در بهمن 3، 2020 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2020 با سلام چگونه مدت زمان فعال بودن در پنل مدیریت سایت را افزایش دهم.یعنی برای ورود دوباره در به پنل دوباره یوزر و پس را بعد از مدت طولانی تری بزنم. ممنون classes/controller/Admin-Controller.php if ($this->context->cookie->last_activity + 900 < time()) 900 میشه 60x15 یعنی 15 دقیقه شما برای راحتی بنویسید ( 60*60 ) که 60 اول یعنی ثانیه و عدد دوم رو شما خودتون عوض کنید بعنوان دقیقه مثلا 60*60 که میشه 60 دقیقه ( یک ساعت ) پرانتز یادتون نره ------------------------------------------------------------------ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsaparsa ارسال شده در بهمن 3، 2020 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2020 ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .