vahid110 ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 سلام وقت بخیر از طرف نت افزار پیام دادن که منابع زیادی رو اشغال میکنید و دسترسی رو محدود به بخش مدیریت و ای پی خودم کردن !تنها کاری که کردم نصب ماژول deletorder برای پاک کردن سفارشات بود که بعد از پاک کردنش هم مشکل برقراره البته یک پشتیبانی انلاین هم نصب کردم که چند روز قبل ایجاد مشکل بود حالا اگر مجبور بشم بک اپ اخر رو برگردونم چطور میتونم محصولات اضافه شده در چند روز اخر رو بعد از ریکاوری بارگذاری کنم؟ علاوه بر محصولات مشتری ها سفارشات و تغییرات لازم رو چطور پشتیبان بگیرم و یا چطور میتونم مشکل اشغال بیش از حد منابع سرور رو تعمیر کنم؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در شهریور 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 تشکر بابت پاسخ های شما عزیزان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 بک آپ رو که بارگذاری می کنین تا اون تاریخ بک آپ همه چیز بر می گرده و بعد از اون رو نمی شه کاری کردحجم بالای فضای هاست هم برای خود من دلیلش فعال کردن کش بود که بالای 99 درصد فضا رو اشال کرده بود که غیر فعال کردم و محتویات داخل پوشه کش رو حذف کردم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در شهریور 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 یعنی از طریق خروجی گرفتن از محصولات و یا پشتیبان گرفتن داخل خود پرستا از داده ها هم نمیشه؟ اخرش من متوجه نشدم حالت کش باید فعال باشه یا نباید باشه؟!! نت افزارم الکی یه چیزی گفت و منم بدون اینکه کاری کنم انگار درست شده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 خیر با خروجی گرفتن نمیتونید همه چیز رو برگردونینکش باید فعال باشه و کامپایل روی هیچگاه البته یک سیستم کش در انتهای صفحه کارایی ها وجود داره که توصیه میشه خاموش بشه. جناب مقیمی مصرف زیاد منابع به معنای فضای هارد نیست. منظور اشغال cpu و ram سرور هست که برای هر کاربر محدودیتی دارد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .