amirosaheb9944 ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 public_html/classes/Tools.php on line 998 چطوری میتونم این مشکلو حل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 به نظر خودتون الان میشه به شما کمک کرد؟نه گفتین کجا این خطا رو میگیرید؟ نه خطای کامل رو قرار دادید. نه نوشتید چطور شد که این خطا رو دریافت کردید؟ نه آدرس سایت دادین! لطفا سوالاتتون رو با شرح جزییات مطرح کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirosaheb9944 ارسال شده در شهریور 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 به نظر خودتون الان میشه به شما کمک کرد؟نه گفتین کجا این خطا رو میگیرید؟ نه خطای کامل رو قرار دادید. نه نوشتید چطور شد که این خطا رو دریافت کردید؟ نه آدرس سایت دادین! لطفا سوالاتتون رو با شرح جزییات مطرح کنیدیک فایل eror log در مسیر public html ایجاد میشه که هفته ای یک گیگ از فضا رو اشغال میکنه که مجبورم هر هفته پاکش کنمفایل رو هم همون لحظه اول ایجاد دانلود کردم که حجمش کم باشه براتون میزارم اگر میشه کمک کنید . مرسیSahebElectronic.ir[code] [/code] فایل eror logبه نظر خودتون الان میشه به شما کمک کرد؟نه گفتین کجا این خطا رو میگیرید؟ نه خطای کامل رو قرار دادید. نه نوشتید چطور شد که این خطا رو دریافت کردید؟ نه آدرس سایت دادین! لطفا سوالاتتون رو با شرح جزییات مطرح کنیدیک فایل eror log در مسیر public html ایجاد میشه که هفته ای یک گیگ از فضا رو اشغال میکنه که مجبورم هر هفته پاکش کنمفایل رو هم همون لحظه اول ایجاد دانلود کردم که حجمش کم باشه براتون میزارم اگر میشه کمک کنید . مرسیSahebElectronic.ir eror log رو اینجا آپلود کردم http://s6.picofile.com/file/8194108334/error_log.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 هیچ کدوم از این هایی که ثبت شده خطا نیست. به مدیر سرورتون اطلاع بدید لاگ هشدارها رو غیر فعال کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirosaheb9944 ارسال شده در شهریور 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2015 هیچ کدوم از این هایی که ثبت شده خطا نیست. به مدیر سرورتون اطلاع بدید لاگ هشدارها رو غیر فعال کنندمشکل حل . فکر میکردم مشکل از سایتمهمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .