bardia_mandegar ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 با سلاممن آخرین ورژن پرستا را نصب کردم همه صفحات باز می شود ولی صفحه فروشگاه بعد از نصب باز نمی شود به هر 2 صورت زیر هم عمل کردم ولی صفحه اصلی فروشگاه نشان داده نمی شود در هر 2 حالت زیر هم نصب کردم ولی نشد لطفا راهنمایی کنیدsamadiran.ir/shopshop.samadiran.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 با سلاممن آخرین ورژن پرستا را نصب کردم همه صفحات باز می شود ولی صفحه فروشگاه بعد از نصب باز نمی شود به هر 2 صورت زیر هم عمل کردم ولی صفحه اصلی فروشگاه نشان داده نمی شود در هر 2 حالت زیر هم نصب کردم ولی نشد لطفا راهنمایی کنیدsamadiran.ir/shopshop.samadiran.ir دوست عزیز آدرس صفحه ورود و اطلاعات ورود رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم مشکلتون رو . ضمنا شما از هاست ویندوز استفاده میکنید؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bardia_mandegar ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 با سلام و ضمن تشکر من برایتان یک پیام خصوصی ارسال کردم و از هاست ویندوز هم استفاده میکنمدوست عزیز آدرس صفحه ورود و اطلاعات ورود رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم مشکلتون رو . ضمنا شما از هاست ویندوز استفاده میکنید؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bardia_mandegar ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 با سلام و ضمن تشکر من برایتان یک پیام خصوصی ارسال کردم و از هاست ویندوز هم استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .