amirrzd ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 بعضی وقتها زمانی که از قسمت مدیریت موجودی میخوام موجودی یک محصول (که تازه اضافه کردم) رو افزایش بدم با این خطا روبرو میشم: «خطایی رخ داد. هیچ موجودی قبلاً اضافه نشده است.» روال اضافه کردن محصولاتم به این صورته: نام > قیمت > سئو > ترکیبات (استفاده از تولید کننده ترکیبات و وارد کردن تعداد پیش فرض = 1)بعد میرم تو مدیریت موجودی و افزودن موجودی محصول رو میزنم. این خطا رو میده. میخوام بدونم که دقیقا مشکل از کجاست. چون احتمالا اکثر اوقات یه چیزی رو بدون اینکه بدونم درست انجام میدم که این خطا رو نمیده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 مدیریت موجودی یا موجودی پیشرفته رو تا جایی که یادم هست باید غیر فعال کنینکار اون مثل انبار گردانی منظم هست، اگر می خواین به صورت دستی مقدار دهی کنین، که از نوشته تون معلومه همین طور هست، اون پیشرفته رو غیر فعال کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 مدیریت موجودی یا موجودی پیشرفته رو تا جایی که یادم هست باید غیر فعال کنینکار اون مثل انبار گردانی منظم هست، اگر می خواین به صورت دستی مقدار دهی کنین، که از نوشته تون معلومه همین طور هست، اون پیشرفته رو غیر فعال کنینمن میخوام از طریق مدیریت پیشرفته انبارم رو کنترل کنم. هنگام اضافه کردن محصول به قسمت «انبارها» رفتم و تیک انبار رو زدم و ذخیره کردم درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 حل شد. مشکل این خطا => «خطایی رخ داد. هیچ موجودی قبلاً اضافه نشده است.» اینه که من قیمت رو نمیزدم (هر چند بالا زدم که قیمت رو میزنم!) برای محصول هنگام اضافه کردن قیمت خرید و فروش تعیین کنید و ذخیره کنید. بعد از طریق مدیریت پیشرفته موجودی میتونید مقدار کالا رو افزایش بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .