mohammacl ارسال شده در شهریور 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2015 سلاممیخوام این قسمت قالب رو ویرایش کنم ولی تو قسمت ماژول ها تنظیمات این رو پیدا نکردم : http://8pic.ir/images/s55vewvr31bptump5ylz.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 بلوک بیمه (blockreinsurance) رو ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammacl ارسال شده در شهریور 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 من اصلا این ماژول رو نصب نداشتم ولی این قسمت روی قالب بود !اگه میشه بگید کدوم فایل رو باید ویرایش کنم ؟کدوم فایل ها مربوط به hool top هست ؟اگه میخواید دسترسی میدم خودتون چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 ماژول هست بیمه، غیر فعالش کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammacl ارسال شده در شهریور 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 اصلا ماژول بیمه چه فعال باشه چه غیر فعال اون قیمت سر جاش هستکسی میدونه تو کدوم فایل میشه ادیتش کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 آدرس سایتتون رو بدیداز طریق ویرایش زنده هم میتونید ببینید اسم ماژول چی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammacl ارسال شده در شهریور 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 آدرس سایتتون رو بدیداز طریق ویرایش زنده هم میتونید ببینید اسم ماژول چی هستممنون درست شد.به عنوان ویجت نصب شده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .