almarket.ir ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 وقتی می خوام یک شاخه رو دستکاری کنم پیغام "فیلد description نامعتبر است." نشان می دهد.آیا مشکل از هاست هستش یا از پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 توضیحات هست، احتمال زیاد از کاراکترهای غیرمجاز در توضیحات استفاده می کنین مثل % یا + یا ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 فقط یک متن فارسی نوشتموقتی هم بخوام url اشنا یا url بومی رو خاموش یا روشن کنم پیغام "The route is not validمسیر به سوی ماژولها : Incorrect value"رو نشان میده و در ویراش محصول هم پیغام "فیلد description (پارسی (Persian)) نامعتبر است.فیلد description_short (پارسی (Persian)) نامعتبر است." رو نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 کسی پاسخی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 هیچکی سر در نمیاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 شکر که هیچکی سر در نمیارهیک بار کل متن موجود در توضیحات کوتاه و توضیحات رو پاک کن و ذخیره کن ببین باز هم خطا میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 انجام دادم نشدبا تعویض مرورگر مشکل حل شد واکنش ها : baztabroh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 شکر که هیچکی سر در نمیارهدوست عزیز زبان گفتاری تون رو اصلاح کنیناگر پاسخی هم داده می شه از روی احسان هست نه بدهی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 شکر که هیچکی سر در نمیارهدوست عزیز زبان گفتاری تون رو اصلاح کنیناگر پاسخی هم داده می شه از روی احسان هست نه بدهیبه روی چشم زبان رو اصلاح می کنیمولی بعضی مشکلات خاص هستند و سرعت عمل جواب دادن مهم هستش.من خودم از این سایت پول نمی گیرم ولی تا جایی که می تونم جواب سوالات دوستان رو میدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در مهر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2016 انجام دادم نشدبا تعویض مرورگر مشکل حل شدمنم همین مشکل رو داشتم که با تعویض مرورگر مشکل رفع شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2016 هاست شما محدودیت های ارسال فرم یا آپلود داره و باید درخواست کنید این موارد رو زیاد کنید.با پشتیبانی هاستینگ صحبت کنید تا راهنماییتون کنن. علت این که با مرورگر دیگه درست میشه جا به جایی در آپلود فیلدهاست و احتمالا فیلدهای دیگه ای رو از دست میدید. واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در دی 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2019 منم با کروم این مشکل رو پیدا کردم . و پس از تست و آزمون وخطا به این نتیجه رسیدم که ظاهرا مرورگر نمیتونه یه سری فونت ها رو بارگذاری کنه . به همین خاطر هنگام ذخیره محصول بعضی فونت ها (یا شکلک ها) اجق وجق تشخیص داده میشه قادر به ذخیره کردن و فهم آنها نیست و این خطا رو میده اما بلافاصله با مرورگر اپرا تست کردم درسته و ارتباطی با مسائل هاست نداره . نشون به اون نشون که وقتی این مشکل پیش میاد در بخش ادمین، فونت هاتون تغییر کرده و یه چیز پیشفرض بد فرم شده است. حالا باید کروم رو ریست کنم به حالت پیش فرض که فعلا به خاطر کش هایی که کرده لازم دارم دیگه این تست رو انجام ندادم . بازم اگر چیزی دستگیرم شد اطلاع میدم برای من این پیام های خطا رو میداد: 2 خطا فیلد description (پارسی (Persian)) نامعتبر است. فیلد description_short (پارسی (Persian)) نامعتبر است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .