armdata ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلام من از پرستا 1.6 و قالب مشکی استقاده میکنم آدرس سایتم این هست aralsanat.ir اما نمیدونم چطوری باید توی قسمت فروشگاه اش و صفحه اصلی بغل هدر قسما شاخه ها گزینه هایی رو اضافه یا پاک کنم اگر ممکنه راهنمایی ککنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 از قسمت تنظیمات قالب می تونید این منو سمت راست رو بردارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armdata ارسال شده در شهریور 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 لطفا بیشتر راهنمایی کنید دوستان ببینید این صفحه رو http://aralsanat.ir/3-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87 میخوام زیر هدر سایت این قسمت زیرشاخه ها پاک بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 زیر هدر ماژول منو افقی بالا هست که خانه و فروشگاه و درباره ما و... رو نشون می ده، این ماژول رو غیر فعال کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .