m like mother ارسال شده در شهریور 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2015 سلامقسمت آمار - مبدا بازدید کنندگان من همه صفره ... یعنی کلیه آمارهام صفره ... یه مشکلی داره وگرنه صفر نباید باشه. البته این پرستا شاپ داخل یک فولدر در هاست نصب شده و ادون دومین شده است.آیا باید جایی رو تنظیم کنم؟ ضمنا یه پرستا شاپ دیگه دارم درسته نمی دونم چی شده این اینجوریه ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 سلامتنظیمات تاریخ صفحه آمارتون درسته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در شهریور 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2015 آره تاریخ درسته ... اون اول که نصب کردم آمار بود تا مثلا یک ماه ... اما یه دفعه صفر شد و صفر موند الان یک ماهی است که همه چیز صفره ... نمی دونم جایی دست زدم که مربوط به آمار بوده؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2015 ماژول های آمار رو بازنشانی نکردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 ماژول های آماری فعال هستند؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 نگاه می کنم خبر میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مهر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 بله ماژول ها فعال هستند.نمی دونم چرا کار نمیکنه ! مثلا مبدا بازدیدکنندگان برام مهمه که کار نمی کنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 وقتی آمار رو میبینید باید زمان رو هم مشخص کنید مثلا یک بار بزنید روی ماه یا سال تا آمار رو ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2015 سلام برای منم از بعد از آپدیت اینطور شده صفر میزنهراه حلی دارد ایاااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .