amirjani ارسال شده در شهریور 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2015 سلاممن جدیدا یه مشکلی پیدا کردمدر بخش ماژولها وقتی روی موقعیتها کلیک میکنم و تو ویرایش زنده میرم با پیغام تکنیکال ارور مواجه میشم و پرستا پیغام میده که بارگذاری ماژولها امکانپذیر نیستوقتی هم چیزی رو تو ویرایش زنده جابجا میکنم و میخوام تغییرات رو ذخیره کنم بازم با تکنیکال ارور مواجه میشم و پرستا میگه نمیتونه تغییرات رو ذخیره کنه مشکل بعدی اینکه قبلا من بلوک محصولات جدید رو غیر فعال کرده بودمحالا که فعالش میکنم متاسفانه این بلوک رو نمایش نمیدهدوستان ممنون میشم راهنماییم کنیددوستان درستش کردممدیران عزیز با عرض پوزش لطفا تاپیک رو حذف کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 لطفا زمانی که مشکلتون رو حل میکنید راه حل اون رو هم بنویسید تا سایر دوستان با مشکل مشابه از این راهکار بهره مند بشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در شهریور 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 چشم رئیس جاننمیدونم دلیل این مشکل کجاست اما وقتی ماژول رو فعال میکردم ظاهرا به قسمتی که مشخص میکردم هوک نمیشدبرای حلش اینکار رو کردموارد ماژول==> موقعیتها شدم و قسمت نمایش، ماژولی که میخواستم هوک کنم رو انتخاب کردم که تو مشکل من میشد ماژول محصولات جدیدحالا بالای صفحه عکس یه لنگر داره که زیرش نوشته نشاندن یک ماژولوارد اون بخش شدم تو صفحه ای که باز میشه گزینه اول اسم ماژوله و زیرش بخشی هست که میخواین اطلاعات ماژول رو اونجا براتون نمایش بدهمن میخواستم اطلاعات در صفحه اصلی سمت راست نمایش داده بشه بنابراین گزینه Displayleftcolumn (left column blocks رو انتخاب کردم و ذخیره کارو مشکل حل شدالبته انتخاب محل یه مقدار برام سخت بود چون تعداد گزینه ها خیلی زیاده و مسلما خیلی از دوستان نمیدونن این گزینه ها چی و کجاست دقیقا ارادتمند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .