mortezasj ارسال شده در شهریور 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 سلامسایت من این مشکل رو داره که بعضی اوقات و در بعضی از مرورگرها تمام اطلاعات سایت به حالت چندین روز پیش برمیگرده و این درحالیست که در یک مرورگر دیگر این مشکل وجود نداره ! دقیقا مثل این میمونه که بک آپ قدیمی سایت رو برگردونده باشم و بعد از چند روز خود بخود مشکل برطرف میشه.کامپایل اجباری رو روشن گذاشتم و حافظه پنهان رو خاموش کردم.سایت من: http://onforoosh.irباتشکر از راهنمایی هاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2015 این مشکل از کش هست و میتونه به خاطر تنظیمات ناصحیح خودتون و یا هاست باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezasj ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 خب تنظیمات صحیح کش باید چطوری باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 کامپایل اجباری باید خاموش باشدکش باید روشن باشداگر تغییری در htaccess نداده باشید از سرور شماست و تنظیمات نامناسبی که برای تلقین سرعت بالای سایت به شما انجام دادن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .