amir110 ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 آیا آموزش تغییر قالب در انجمن هست.اگر هست می شه لینکش رو بگین!دوستان میشه راهنماییم کنید.میخام قالبم رو عوض کنم. کارم لنگه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 از تنطیمات- قالب می تونین قالب جدید رو بارگذاری کنین که این کار باعث تغییر قالب فعلی می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در مهر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 ممنون از جوابتون.باید در این قسمت وارد کنم؟ درسته؟ وباید هم زیپ باشه دیگه؟http://s3.picofile.com/file/8197020750/theme.PNG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 خیر. از بخش تنظیمات -> قالب هایروی کلید "افزودن جدید" کلیک کنید و فایل فشرده قالب رو آپلود کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در مهر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 ببخشید اون بالا رو اولش ندیدم!ولی وقتی قالب رو وارد میکنم و save رو میزنم تغییرات اعمال نمیشه و قالب جدید جایگزین نمیشه.چرا؟http://s3.picofile.com/file/8197175384/1.JPG فایل من دو تا پوشه داره ، با یه فایل XML .حالا من باید چه جوری این فایل ها رو نصب کنم .این 3 فایل رو باید در کدام پوشه ها قرار بدم .ممون.اگر میشه کمی با جزئیات بگید ممون میشم چون من مبتدی هستم و آشنایی کامل ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 نیازی نیست این ها رو جایی قرار بدیدفقط باید zip کنیدشون (یعنی فایل zip رو که باز میکنید پوشه themes ، modules و فایل config.xml داخلش باشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .