saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 متاسفانه در ورژن جدید نسخه 1.6.0.14ماژول یراش زنده ارور میده تیکنیکال ERROR واکنش ها : aqrabesiah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 چنین مشکلی عمومی نیست. دیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی میده؟ واکنش ها : aqrabesiah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در مهر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 سلام فقط این پیغام رو نشون میده خطا در بارگزاری لیست ماژول ها واکنش ها : aqrabesiah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 نمیدونم باید بررسی بشه واکنش ها : aqrabesiah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelkhan ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 دقیقا من هم همین مشکل رو دارم لطفا دوستان کمک کنند واکنش ها : aqrabesiah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در مرداد 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2018 من پرستا نسخه 1.6.1.18 دارم و این مشکل رو دارم. راه حل چیه؟ واکنش ها : aqrabesiah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2018 با روشن کردن دیباگ چه خطایی میگیرید؟ در مجموع من توصیه می کنم تا حد امکان از استفاده از ویرایش زنده پرهیز کنید واکنش ها : aqrabesiah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .