Shockwave ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 سلام به تمام دوستان پرستاشاپ فروشگاه بازی وطن گیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 رنگ بندی سایتتون اصلا استاندارد نیست و واقعا چشم رو اذیت میکنه. من به شخصه بیشتر از 1 دقیقه نتونستم سایت رو تحمل کنم و چشمم اذیت شد و سایت رو بستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 رنگ بندی خوبه جز پس زمینه . شما یک دقیقه زل بزنید به سایتتون ، بعد به یک دیوار سفید نگاه کنید تو اتاقتون ، میبینید که یه چیزایی رو دیوار ظاهر میشن یکمی رنگ پس زمینه رو ملایم تر کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در مهر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 تشکر حتما درستش میکنم فعلا فصل فروش هست اصلا وقت نمی کنم وقت کردم خودم که سلیقه ندارم میدم طراح باسلیقه برام درستش کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .