moghimi ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 با سلام به دوستاندر گوگل وبمستر بخش بهبود اچ تی ام ال، عنوان و متا های تکراری شاخه ها رو زده، نگاه کردم 6 شاخه درست شده که در شاخه ها نیست، و از ای دی شاخه هم چک کردم نیست ، کلیک هم می کنم روی آدرس اون شاخه ها دایرکت می شن روی شاخه های موجودآدرس شاخه های زیر-2/site.com-3/site.com-4/site.comبه همین ترتیب 6 تا شاخه اینجوری هستکه روی هر کدوم کلیک می کنم می ره به شاخه های موجود با همین آی دی که یو آر ال آدرس داره مثلsite.com/2-watchو...باید از کجا این آدرس ها رو حذف کنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 خود گوگل به مرور حذف میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 سلام آقا دانوشبه نظرم آدرس تولید کننده هاستپایین قالب نوار اسلاید تولید کننده هست که به شاخه ها لینک زدم، احتمال خیلی زیاد برای اون آدرس ها است، نمی شه از هاست پاکش کرد؟یا باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 شما قبلا لینک آشنا متفاوت داشتین یا موارد مشابهخود پرستا با۳٠۱ تغییر مسیر میده بنابراین برای سئو اهمیتی ندارهوقت خودتون رو با مسائل کم ارزش هدر ندید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .