zinor ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 با سلام ... من وقتی در قسمت بومی سازی > ترجمه ها هر تغییری تو قسمت ترجمه میخوام میدم ذخیره نمیشه !یعنی وقتی دکمه ذخیره و یا ذخیره و ماندن رو میزنم از برنامه می پره بیرون و باید دوباره وارد مدیریت بشم یا به صفحه خطای 404 میره !چیکار کنم اینجوری نشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zinor ارسال شده در مهر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده؟از کجا باید این کارو انجام بدم ؟دیباگ رو روشن کردم ... ولی هیچ پیغام خطای خاصی نمی ده !فقط مشکل اینجاست که هر بار و هر کجا ترجمه ها رو تغییر میدم وقتی روی دکمه "ذخیره" یا ذخیره و ماندن" کلیک میکنم به صفحه 404 پرستاشاپ میره که میزنه این صفحه موجود نیست ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .