imaan ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 با سلام به همه دوستاندر زمان ایجاد یک محصول ویزگیهایی که تعریف شده به ترتیب حروف الفبا چیده میشه. در حالی که من میخوام به ترتیبی که من خودم تو بخش مدیریت ویژگیها را تعریف کردم نمایش داده بشه. در ضمن الان از راست به چپ مینویسه مشخصات مصول را ( ویژگیها ) ، امکانش هست که فقط تو همون قسمت از چپ به راست بنویسه ؟ ممنون میشم اگه کسی کمک کنهنمونش را هم دز این لینک میتونید ببینیدhttp://hamraah.ir/product.php?id_product=6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 چنین امکانی فعلا تو پرستاشاپ وجود نداره که به صورت لخواه بپینید ویژگی ها رو . باید منتظر اومدن پرستاشاپ 1.5 باشید که این امکان هم توش وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 برای چینش ویژگی ها باید هنگام افزودن یک ویژگی در ابتدای نام آن عدد بذارید.البته هر ویژگی 2 نام داره که یکیش برای مدیر سایته و یکیش برای مشتری که باید اولی رو ویرایش کنید.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .