amin saberian ارسال شده در مهر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 با عرض سلام و خسته نباشید، وقتی برای محصولات جدید ویژگی رنگ را وارد میکنم، دیگر مانند محصولات پیش فرض (تصویر پیوست شماره یک)، رنگ مورد نظر در باکس نشان داده نمیشود(تصویر پیوست شماره دو) و تنها به صورت متن نمایش داده میشود.چگونه میتوانم این مشکل را رفع کنم؟ سپاسگزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin saberian ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 کسی نیست راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 نیاز به شخصی سازی داره این کار. پیش فرض فکر نمیکنم بتونید هم عکس و هم منتنش رو کنار هم قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin saberian ارسال شده در مهر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 وقتی پرستاشاپ نصب میکنید روی قالب پیش فرض بصورت همین باکسهای رنگی هست؛ اما شخصی سازی صورت نگرفته.اما وقتی محصول جدید اضافه میکنم رنگها بصورت نوشته میاد. اگه توی قرار دادن محصول تنظیمات خاصی داره. راهنمایی کنید.باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 آها من فکر کردم میخواهید متن و عکس رو همزمان نشون بدیدموقع افزودن ترکیب نوعش رو روی رنگ بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .