aminamin ارسال شده در مهر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 با سلام وقتي ميخوام براي يه محصول عكس قرار بدم اين خطا را ميده خطایی هنگام ساخت تصویر اضافی رخ داد. و اين اجازه را براي قرار دادن عكس نميده لطفا راهنمايي كنيد با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 سلامدیباگ رو روشن کنید و خطاهای سرور رو هم چک کنید.ممکنه محدودیت سرور باشه یا اشکال در سطح دسترسی پوشه های هاست و ... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در مهر 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 سلام سايت روي سرور نيست فعلا روي لوكال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در دی 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 سلاممن بعد از کپی محصول وقتی می خوام عکس رو عوض کنم این خطا رو میدهt.jpg : خطایی هنگام ساخت تصویر اضافی رخ داد.باگ رو روشن کردم خطای پایینی رو دادlJSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON dataمشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.ghazanfari ارسال شده در اسفند 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 بابا این پرستاشاپم گندشو در اوردهاصلا پر از خطاس و کمترین امکانات اضافی رو دارهیک ماژول می خوای باید یک ماه بگردییک خطا میده باید از صد روش ممکن حلش کنی تازه اون هم شایدبزرگترین اشتباه عمره انتخاب این فروشگاه سازآبروم جلوی مشتری رفته فقط می خوام جمع بشه تحویل بدممن هم این مشکل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 سلاماین خطاها معمولا به دلیل تنظیمات نامناسب هاست پیش می آیند. این همه فروشگاه پرستاشاپی هستند که بدون هیچ مشکلی دارند فعالیت میکنند ، چون شما نتونستی جواب مشتریت رو بدی که پرستاشاپ بد نمیشه دوست عزیز.پرمیشن پوشه های عکس رو بررسی کنید و خطاهای سرور رو و در نهایت میتونید تیکت بزنید تا عیبیابی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .