SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 با استفاده از این ماژول به تعداد دلخواهعکس به ستون چپ و یا راست خود اضافه کنید و برای آن ها لینک اضافه کنید. لینک دانلود :http://bazaar.presta-shop.ir/94--banner-manager.html دمو:http://farsipresta.ir/formodules/prestashop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 با سلاممن این ماژول را نصب کردم اولا که اصلاً کار نکرد یعنی هیچ عکسی در هیچ جای سایت نمایش داده نمیشه !در ثانی وقتی یه بنر واسش تعیین می کنی دیگه تغییرش نمی تونی بدی فقط باید حذفش کنی لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 دوست عزیز شما باید قسمت Active تیک بزنی تا بنر نمایش داده بشهشما می تونی یه بنر رو آپدیت کنی (توضیحات و لینک و ...) ولی نمیشه عکس یه بنر رو تغییر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 من active را تیک زدم دیگه اینقدرا هم حالیمون هست دوست گرامی اما جواب نمی ده نمی دونم چرا ؟ من active را تیک زدم دیگه اینقدرا هم حالیمون هست دوست گرامی اما جواب نمی ده نمی دونم چرا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2012 در Order یک عدد بزرگ تر از صفر قرار دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafa.ecm ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 میشه در قسمت شاخه ها به هر شاخه یه عکس خاص گذاشت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 خوب وقتی شاخه رو ایجاد میکنید عکس شاخه رو هم آپلود میکنید دیگه . البته اگه منظورتون بلوک شاخه ها باشه باید کد نویسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S-Mahdi ارسال شده در مرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2012 سلام ؛ من نیاز دارم که چندین بنر فلش تو سایتم بذارم . چیکار کنم این برنامه فقط عکس میذاره و فلش رو نشون نمیده. لطفا راهنمائیم کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan_gh ارسال شده در دی 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 سلام برا 1.6 چیکار کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .