gharanjik ارسال شده در مهر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2015 سلامسایت من فروش فایل هستش من میخواستم برای محصول سایتم که یه محصول مجازی هستش یه فایل با حجم بالا آپلو کنم که مثل اینکه با پرستا فایل با حجم بالا آپلود نمیشه حالا من فقط محصول رو بدون آپلود فایل ایجاد کردم که در این روش کاربر در صفحه پرداخت، این عکس پایینی میاد یعنی ارسال با پست (اولا اینکه من چاره ای نداشتم که فایل رو آپلود کنم که کاربر هزینه رو پرداخت و بعد دانلود کنه ) و این ارسال با پست در اینجا به صورت اتوماتیک نمایش داد حالا من اون فایل با حجم بالا رو در یکی از این سایت ها که فایل آپلود میکنیم بزارم (مثل picofile.com) و لینک دانلود داشته باشم میشه کاری کرد که این ارسال با پست نمایش داده نشه و بعد پرداخت اون لینکی که برای اون فایل از این سایت پیکوفایل گرفتم رو شنون بده و کاربر بتونه دانلود کنه ؟ ممنون میشم کمک کنید حالا اگه شما یه روش بهتر برای پرداخت هزینه و دانلود بلافاصله فایل با حجم بالا سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید http://s6.picofile.com/file/8197541318/300Capture.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadionline ارسال شده در دی 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2015 سلام منم همین مشکل رو دارم چطور میشه مسیر دانلود فایل ها از کنار پرستاشاپ نباشه و از یک سرور دیگه بهش لینک داد مثلا یک هاست دانلود بخریم و فایل ها رو اونجا بارگزاری کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .