Moh3eN ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 سلام خدمت دوستان.الآن داشتم فروشگاه رو تست میکردم که دیدم کاربران میتونن همزمان از چنتا کد تخفیف ایجاد شده استفاده کنن!! ضمن اینکه کالایی که مدیر فروشگاه توی فروش ویژه گذوشته و تخفیف دار هست هم باز با استفاده از کد تخفیف، از قیمتش کم میشه که چیزی برای فروشنده باقی نمیمونه دیگه :دی حالا چطور میتونم:۱- محدود کنم که کاربر فقط از یک کد تخفیف بتونه استفاده کنه ؟۲- تنظیم کنم که وقتی کالایی توی فروش ویژه گذوشته شده، دیگه نشه براش از کد تخفیف استفاده کرد ؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییتون... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 موقع تعریف کد تخفیف میتونید برای اون قوانینی رو تعریف کنیدمثلا فقط به کالای مورد نظر شما اعمال بشه، تاریخ داشته باشه، بشه ازش همراه با کدهای دیگه استفاده کرد یا ...کافیه کمی در همون بخش تعریف کد تخفیف بگردید متوجه میشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مهر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 سلام.با راهنمایی admin و بهمنِ عزیز مشکل استفاده همزمان از چند کد تخفیف برطرف شد، اما مشکل دیگه ای که عرض کردم همچنان هست. اونم اینکه کالایی که قیمت ویژه براش تعریف کردیم هم باز کد تخفیف روش اعمال میشه. راهی هست بشه جلوی این مورد رو هم گرفت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .