gharanjik ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 کار هر کدم از این قسمت ها چیه تاثیری تو گوگل داره ؟ کدوم حالت باشه خوبه ؟ http://s6.picofile.com/file/8197978218/Capture.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 اگر قالبتون ریسپانسیو هست این گزینه رو خاموش کنید اما اگر ریسپانسیو نیست فعالش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 اگر قالبتون ریسپانسیو هست این گزینه رو خاموش کنید اما اگر ریسپانسیو نیست فعالش کنیداسم قالب من ترمه هستش نمیدونم رسپانسیو هستش یا نه شما میدونید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 تو گوگل سایتتون رو بیارید اگه "سازگار با موبایل یا mobil freinly" زده بود یعنی واکنشگراست----------------------------------------------------------------اهان یادم افتاد من قبلا تو گوشیم فک کنم فروشگاه شما رو دیده باشم ، رسپانسیو نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 ریسپانسیو نیست. قالب موبایل رو فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 از کجا میشه فهمید یک قالب رسپانسیو هست یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 قالب ریسپانسیو در موبایل و تبلت و ... تغییر ساختار میدن. البته این راه اصولی برای تشخیص نیست اما ساده ترین راه هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .