rrgc ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 باسلام؛ من تازه به جمع پرستایی ها پیوستم و الان یه قالبی واسش طراحی کردم ولی توی بعضی قسمتاش یکم گنگم ماژولی وجود داره یا از قسمت مدیریت امکان پذیره که بشه محصولات از یک دسته ی خاصی رو در صفحه ی اول به نمایش در بیاره ؟ یا باید بصورت دستی واسش یک کوئری بنویسیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 باید ماژول بنویسید برای این کار. پیش فرض و رایگان وجود نداره (تا جایی که من می دونم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 ماژول محصولات شاخه ها همین کار رو نمیکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 سلامدرسته ، ماژول محصولات شاخه ها این کار رو انجام میده که نوشته شده ولی هنوز در بازارچه قرار نگرفته.برای تهیه ماژول میتونید از بخش تیکت درخواست بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .