Arshia.O ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 سلام دوستان اقا من یه هفته پیش سایت را انداختم با قالب پرستا شاپ ولی از وقتی پرستا رو ریختم اکثر مواقع لینک میشه به سایت پرستا شاپ خارجیه (.com ) یعنی وقتی سایت رو (Primemovie.ir) میزنم توی سایت نمیره و وصل میشه به prestashop.com ولی بعضی اوقات درست میشه و وارد سایت خودم میشه من تازه اومدم تو کار سایت اینا زیاد وارد نیستم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 توی بخش پیکربندی آدرس صفحه مربوط به عکس ها رو درست کنید و ماژول جعبه لایک فیسبوک رو هم حذف نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Arshia.O ارسال شده در مهر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 توی بخش پیکربندی آدرس صفحه مربوط به عکس ها رو درست کنید و ماژول جعبه لایک فیسبوک رو هم حذف نصب کنیدمنظورم لینک عکس ها نبود اونارو میدونم هنوز تنظیم نکردم.من همین الان میخوام برم این کارایی که گفتین رو انجام بدم کلا تو سایت نمیره و میره به ورود prestashop.com و نمیتونم به primemovie.ir وارد شم همینطور قسمت ادمین واسه تغییر سایت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .