hd.divx ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلامتعدادی زیر شاخه دارم که میخوام مثل همونا رو تو یه شاخه دیگه داشته باشمراهی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 در هنگام تعریف محصول در بخش وابستگی می تونید تیک اون شاخه رو هم بزنید تا در اون شاخه هم قرار بگیرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در مهر 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 در هنگام تعریف محصول در بخش وابستگی می تونید تیک اون شاخه رو هم بزنید تا در اون شاخه هم قرار بگیردمحصول نه شاخه!من منظورم خود شاخه ها بود نه محصولات داخلشمثلا دو تا شاخه الف و ب دارم و میخوام زیر شاخه هایی که برای الف ساختم رو دقیقا برای شاخه ب هم داشته باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 فکر کنم فقط به روش دستی قابل انجام باشه حالا برای گرفتن سریعتر جواب به مدیران همین انجمن پیغام خصوصی بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در آبان 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2015 فکر کنم فقط به روش دستی قابل انجام باشه حالا برای گرفتن سریعتر جواب به مدیران همین انجمن پیغام خصوصی بدید پیام رو جواب نمیدنمیگن تاپیک بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .