amirjani ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 سلام دوبارهمشکل دارم با نصب ماژولهامتاسفانه دیروز ماژول نمادم رو مجبور شدم حذف کنم و بعد خواستم نسخه جدیدترش رو نصب کنم اما هرکاری کردم نشد که نشدپیغامی که باهاش مواجه میشم اینه "شما اجازه پیکربندی این ماژول را ندارید"ماژول رو حذف کردم، از هاست هم پاکش کردم، به بخش کارایی رفتم، کش رو خالی کردم و کامپایل رو زدم (به پیشنهاد یکی از دوستان عزیز) اما مشکل حل نشد که نشدتو سایت اصلی پرستا هم گشتم چیزی پیدا نکردمالان خیلی از ماژولها رو به همین دلیل نمیتونم نصب کنم و واقعا نمیدونم به چه دلیل اینجوری شدهکسی از دوستان تا بحال مشکل مشابهی داشته؟چطور باید این مشکل رو رفع کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 سلامگاهی به دلیل اختلال در کش پرستاشاپ این مشکل بوجود میاد که با خالی کردن کش از بخش کارایی حل میشه. در غیر اینصورت نیاز به بررسی فنی داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 من این مشکل رو داشتم با ماژول بانک ملترفتم دیتابیس و چند تا از جداول رو باز کردم و بستم ، ماژول رو از هاست پاک کردم و دوباره از هاست بارگذاری کردم مشکل حل شددلیل دیتابیس رو نمی دونم چی هست، توی یک انجمن انگلیسی سر حل یه مشکل دیگه، گفته بودن باید یه تغییری توی یکی از جداول داد تا مشکل حل شه، همون زمان ماژول محصولات جدید من کار نمی کرد من رفتم نتونستم اون تغییر رو توی جدول بدم دیدم مشکل ماژول محصولات جدید حل شد، شاید دلیلش سرعت لود سایت یا چیزی شبیه به این بود! نمی دونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .