amir110 ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 با سلام خدمت دوستان.من دو تا سوال داشتم. 1-میخواستم بدونم که آیا پرستاشاپ هم مثل جوملا دارای قالب های quick start می باشد یا خیر ؟ --------> اگر هست چه طور باید از آن استفاده کرد؟ 2-من نام پایگاه داده ام را فراموش کرده ام چگونه میتوانم نامش را پیدا کنم ؟ |||||||باتشکر از دوستان||||||| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 1. قالب های ایرانیمون فعلا نسخه quick start ندارن2. از پوشه config فایل settings.inc.php رو پیدا کنید اونجا نام پایگاه داده رو نوشته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در مهر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 ممنون از پاسختان .یعنی "قالب های خارجی" و "پرستا به زبان انگلیسی" این قابلیت رو دارن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 این قابلیت رو میشه برای هر قالبی اضافه کرد. اما ما فعلا برای قالب های ایرانی چنین امکانی رو در نظر نگرفتیمتوجه داشته باشید که بسته quick start یک بسته شامل پرستاشاپ + محصولات و دسته بندی های مورد نظر + قالب + ماژول های همراه هست. در حقیقت با نصب بسته Quick Start شما یک فروشگاه عینا مشابه دمو تحویل میگیریدفرق قالب هایی که بسته Quick Start ندارند اینه که شما باید پرستا رو نصب کنید سپس قالب رو روش نصب کنید. با این کار دقیقا مشابه دمو سایتتون بالا میاد و فقط محصولات دمو و دسته بندی ها رو دریافت نمیکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir110 ارسال شده در مهر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 ممنون از راهنمایتان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .