ghalamoo ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 درودقالب پیش فرض پرستاشاپ 1.6 را در نظر بگیرید .یه منو داره شامل چند گزینه مثلا زنانه -پیراهن -تی شرت و..... که شامل زیر منو هم هستندسوالم اینه چطور میشه منوی دلخواه خودم را ایجاد کنم .از قسمت کاتالوگ-شاخه ها نسبت به ایجاد شاخه های جدید اقدام کردم اما اضافه نمیشه به منوی قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 اگر قبل از هر سوال در انجمن جستجو کنید پاسخ بسیاری از سوالاتتون رو پیدا میکنیداز پیکربندی ماژول منوی افقی میتونید شاخه های دلخواهتون رو اضافه یا حذف کنید به منو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghalamoo ارسال شده در مهر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .