keimaz ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 با سلام ماژول درگاه ملت را نصب کردم در موقع خرید خرید انجام میشه وجه از حساب کسر و مجددا بازگشت داده میشه و این اشکال نمایان میشه لطفا راهنمایی کنیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 بخش سوالات متداول رو مطالعه کنیددیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
keimaz ارسال شده در مهر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/___/domains/___.ir/public_html/modules/icategorymenu/icategorymenu.phpon line 0 [PrestaShopException]Can't load Order statusat line 156 in file classes/PaymentModule.php150.if (Configuration::get('PS_TAX_ADDRESS_TYPE') == 'id_address_delivery')151. $context_country = $this->context->country;152. 153. $order_status = new OrderState((int)$id_order_state, (int)$this->context->language->id);154. if (!Validate::isLoadedObject($order_status))155. throw new PrestaShopException('Can\'t load Order status');156. 157. if (!$this->active)158. die(Tools::displayError());159. // Does order already exists ?160. if (Validate::isLoadedObject($this->context->cart) && $this->context->cart->OrderExists() == false) PaymentModuleCore->validateOrder - [line 77 - modules/bankmellat/controllers/front/validation.php] - [9 Arguments]BankMellatValidationModuleFrontController->initContent - [line 180 - classes/controller/Controller.php]ControllerCore->run - [line 373 - classes/Dispatcher.php]DispatcherCore->dispatch - [line 28 - index.php] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
keimaz ارسال شده در مهر 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2015 از اشکال بوجود آمده عذرخواهی میکنم---دوستان دیباگ را روشن کردم پیغام زیر نمایان شد لازم به ذکر است تراکنش انجام میشود و خرید انجام میشود اما موجودی انبار کسر نمیشودلطفا راهنمایی کنیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
keimaz ارسال شده در مهر 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2015 متاسفانه نمی تونم تصویر را ارسال کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
keimaz ارسال شده در مهر 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2015 http://lapshop.ir/error-1.gifلینک اشکال را ضمیمه کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2015 ماژولی نصب دارید که بعد از پرداخت باعث مشکل میشهارتباطی به ماژول ملت نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 سلام دوستان من بعد از انتقال هاست مشکل زیر رو دارم / این شاپ گیت هم تو مازول ها نیست ماژول های پرداخت قبلی رو هم جند بار حذف و نصب کردم اما..http://uupload.ir/files/csma_0000.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 ماژول shopgate رو غیر فعال کنید ببینید مشکل رفع میشه؟مورد اول فقط هشداره و مهم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .