almarket.ir ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 سلام برای ساخت قالب برای پرستاشاپ باید از بوت استراپ استفاده کرد یا رسپانسیو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 سلامسوالتون اشتباه هست . بوت استرپ و یا ریسپانسیو هر دو یه چیز هست . برای طراحی ریسپانسیو فریم ورک های مختلفی وجود داره که یکی از اونا بوت استرپ هست . ( عین این میمونه که سوال کنید من ویندوز نصب کنم یا سیستم عامل ؟ )بهترین انتخاب همون بوت استرپ هست ، البته زیادن ، اما بوت استرپ هم ساده تره ، اما فراگیرتر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2015 تشکر چون آشنایی نداشتم سوال رو اشتباه پرسیدم بازم تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در تیر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2016 سلامسوالتون اشتباه هست . بوت استرپ و یا ریسپانسیو هر دو یه چیز هست . برای طراحی ریسپانسیو فریم ورک های مختلفی وجود داره که یکی از اونا بوت استرپ هست . ( عین این میمونه که سوال کنید من ویندوز نصب کنم یا سیستم عامل ؟ )بهترین انتخاب همون بوت استرپ هست ، البته زیادن ، اما بوت استرپ هم ساده تره ، اما فراگیرتر .داشتم دنبال مطلبی بودم این تاپیک رو دیدم ای کاش به جای بوت استرپ از zurb foundation استفاده کنید هم سریعتر قالب طراحی میشه کرد هم لود سایت و ریسپانسیو بهتری برای کاربر داره با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در تیر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2016 اینم نمونه قالب های طراحی شده با این فریمورکhttp://foundation.zurb.com/templates.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 درودهر فریم ورکی بدی ها و خوبی های خاص خودشو داره ، بوت استرپ فعلا پیشتازه و اینو فقط طراحانی که باهاش کار کردن میدونن چرا . نسخه بعدیش هم در راهه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .