final_dream ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2012 با سلام من نسخه جدید رو نصب کردم تا مرحله ارسال درست هست اما مرحله بعد صفحه خراب میشه . دو تا شکل رو پیوست کردم . در ضمن حدس زدم مشکل از تنظیمات حمال باشه که اونم طبق آموزش رفتم اما بازم همین آش هست و همین کاسه ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 با این که تنظیمات حامل هم در خود پرستاشاپ و هم در بخش آموزش انجمن توضیح داده شده بازهم با حامل مشکل داریم. احتمالاً شما یک مرحله رو درست انجام ندادید. آموزش درست هست و خودم از روی همون تنظیمات رو انجام میدم. اگر موفق نشدید باید یکی از بچه ها داوطلب بشن تا براتون انجام بدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
final_dream ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 آخه حتی اگه مشکل از تنظیمات حامل باشه نباید صفحه بعد اینجوری سفید و خراب بیاد. (تصویر دوم پست اول) من هم در لوکال و هم در هاست تست کردم همین مشکل بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 آدرس فروشگاه رو اعلاک کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
keran4i ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 با سلام من هم همین مشکل رو دارم!!! درضمن تارذیخ هم میلادی است!!! نسخه 1.4.6.2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 وقتی شما حاملی ندارید چطور میرید به مرحله بعد؟ مشکلات بعد از این مرحله بی اهمیت هست چون تا حاملی نداشته باشید نمیشه به مرحله بعد برید!در مورد تقویم شمسی هم باید کمی صبر کنید تا برای نسخه 1.4.6.2 هم آماده بشه. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
final_dream ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 آدرس www.koosheshkar.com/prest نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 همونطور که گفتم حامل درست تعریف نشده.شما لیست استان ها رو نداشتید یا غیرفعال کردید؟در بخش حمل مناطق رو بررسی کنید. چون حامل روی منطقه تعریف میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .